1 februari 2016

Integratie als dienst

 

Integratie van interne systemen (EAI) met externe partijen (b2b) is niet langer een technisch probleem, maar meer de zakelijke uitdaging om in verscheidene sectoren met elkaar te kunnen communiceren. De huidige economie vraagt van de markt om sneller te kunnen omschakelen bij verandering in die markt.

Bedrijfsprocessen moeten zeer flexibel en gemakkelijk te veranderen zijn, om effectief mee te kunnen bewegen in de markt. Zonder dat men behoefte heeft om continu te moeten modificeren en onderhouden van vaak complexe software applicaties. Dit is erg kostbaar en vaak ontbreken er elementen om het snel te kunnen uit-/doorvoeren, om alle regels van de bestaande processen te waarborgen.

Onderstaand schema wordt veelal gebruikt door onze klanten, het zogenaamde “Driehoeks-schema”:

Cogiflow BV heeft als kernactiviteit B2B en EAI-integratie. Dit wordt mogelijk gemaakt door een omgeving op te zetten, waar zakelijke processen en IT samenkomen. Het definiëren van processen (workflows) en standaard procedures om zo de efficiëntie en effectiviteit te verhogen. Van ontwerp tot ontwikkeling, exploitatie, onderhoud en uiteindelijk beëindiging van de levensloop software.

Cogiflow BV is een erkend en gecertificeerd partner van oa BizTalk, Blueway en Talend,EAI Platformen. De zogenoemde platformen maken het mogelijk om alle protocollen en formaat stromingen te reguleren en zo verbindingsproblemen uit te roeien.

Onze medewerkers hebben een gedegen kennis van hardware instellingen en functionele aspecten van deze platformen, evenals stroom architectuur.

Op basis van deze kennis en ervaring heeft Cogiflow BV een specifiek dashboard ontwikkeld, welke beschikbaar is voor klanten.

 

 

Cogiflow dashboard